Известие

Collapse
No announcement yet.

проблеми в охладителната система - въпроси

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблеми в охладителната система - въпроси

въпросът ми към собствениците на това чудо е следния:
    - как се спират вентилаторите на радиатора?
    колата си загрява нормално и когато се вкл. вентилаторите -не изключват!реле ли е? бушон ли е ? моля помогнете ! от провинцията съм и няма майстори за нея !

Alfa GTV 2.0 TS 16V с мотора на 156.

като изключиш от контакт не се ли спира?
    GTV

Comment

Свали си ръководствата...в този раздел са-Proper ги качи.Там е описано устройството на перките и местополож.на релетата.вероятно някое е изгоряло,тогава не изключва.Не е страшно,спокойно.ПО страшно е като не включва
      GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

благодаря ! но този английски......

Comment

Ако не ти се рови:до колкото си спомням бушоните за перката са като вдигнеш капака отдясно,над казан4ето2 големи,провери ги
          GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

благодаря ! утре след обяд ще я ровя! бушони или релета да търся ? на предишния собственик му е правила същия проблем и някакви майсторчета в Сф барали някакви релета и се оправила.къде да ги търся?

Comment

някой да помогне с релетата за перките?

Comment

От къде си колега, да ти намерим добър жичкаждия да я погледне?
                GTV

Comment

от провинцията - ивайловград

Comment

е аз като съм от ивайловград да се мъча ли?
                    кажете поне къде да отида! или какъв е проблема . на колегата проблемът му с климатика му е подобен на моя ,но обратно . какво може да бъде?

Comment

На колегата с климатика в темата съм описал кое къде е.

ЕДИТ.Извинявам се сега видях,че си фаза 2 с мотора на 156-цата.Тук е друго,и не го знам в подробности.Сори.
                      Last edited by Ilko Ivanov; d.m.y г., 22:32.
                      Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                      Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Питах те от къде си за да те насочим към някой, но нямам познати в този район.
                        Не съм много сигурен но би трябвало кутията с релета да е като вдигнеш капака при десния ботуш. Отваряш я дебнеш релето което е означено с перка. Ако не е, тъпия полеви вариант за диагностика е когато колата позагрее, се ослушваш кое реле ще цъкне. След като го локализираш или купуваш ново и стискаш палци проблема да е в него или го тестваш. В домашни условия няма да можеш да си го провериш сам, така че най-добре иди на жичкаджия.
                        Успех
                        GTV

Comment

Working...
                        X